WowNews logo WOWnews
Stories
Pescobar a anunțat că restaurantul său din Timișoara a fost închis.
Pescobar a anunțat că restaurantul său din Timișoara a fost închis.

Vedete

Încă o lovitură pentru Pescobar! Restaurantul său din Timișoara a fost închis de inspectorii ANPC. Reacția neașteptată a bărbatului: „Mâine seara vom deschide”

Comisarii ANPC au hotărât suspendarea activității restaurantului pe care Paul Nicolau îl deține în Timișoara.

Paul Nicolau, sau „Pescobar” după cum este cunoscut în mediul online, primește lovitură după lovitură. După ce restaurantul său din Parcul Herăstrău din Capitală a fost închis temporar de către inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), afaceristul a rămas acum și fără localul din Timișoara. Totuși, Pescobar nu se dă bătut. Ce a declarat pe rețelele de socializare?

Inspectorii ANPC i-au mai închis un restaurant lui Pescobar

La scurt timp după ce restaurantul din Parcul Herăstrău deținut de Paul Nicolau a fost oprit din funcțiune pentru o perioadă de 12 luni, autoritățile au dispus și închiderea localului pe care afaceristul îl are într-un mall din Timișoara. Comisarii ANPC au efectuat controale în restaurantul afaceristului și au descoperit mai multe nereguli, printre care și faptul că localul funcționa fără autorizație din partea primăriei. În cauză, inspectorii au decis să amendeze conducerea restaurantului cu suma de 15.000 de lei și să închidă temporar localul, până când toate neregulile vor fi remediate.

Citeste si: FOTO Videoclipul viral în care Igor Cuciuc se distrează. Cum a fost surprins și ce spun internauții: „Dimineața bocește pentru vizualizări și defăimare, seara, la club cu femei.” - kfetele.ro

Citește și: Reacția neașteptată a lui Tzancă Uraganu, după ce restaurantul lui Pescobar a fost închis! Artistul este de-a dreptul revoltat: „Îmbolnăveam copiii”

Pescobar a anunțat că restaurantul său din Timișoara a fost închis.

[Sursa foto: Instagram]

Pescobar abia așteaptă să redeschidă restaurantul

Deși restaurantele îi sunt închise, rând pe rând, de către comisarii ANPC, Paul Nicolau vorbește deja despre redeschiderea localurilor pe care le deține. După ce a aflat despre decizia luată de autorități în privința afacerii sale din Timișoara, bărbatul a postat un videoclip pe internet în care a vorbit despre faptul că restaurantul lui din Timișoara a fost închis, spunând că în orice astfel de local există și probleme. Mai mult, Pescobar le-a povestit urmăritorilor lui că autoritățile i-au atras atenția pentru modul în care este gătită caracatița și pe care, spune el, nu ar putea să-l schimbe, căci asta ar însemna să servească preparatul crud clienților săi.

Citește și: Inspectorii ANPC efectuează un nou control la restaurantul lui Pescobar din Herăstrău, chiar în aceste momente! Iată ce a declarat patronul: „Haideți să vedem ce se va întâmpla

Pe de altă parte, Paul Nicolau a luat pe toată lumea prin surprindere, declarând că deja a început să remedieze problemele descoperite de autorități și că își dorește ca, cel mult mâine seară, să redeschidă restaurantul din Timișoara și cât mai repede cu putință pe cel din Parcul Herăstrău, București.

Citește și: Suma colosală pe care Pescobar o bagă în buzunar zilnic din afacerea cu fructele de mare! Numai în anul 2022 a avut o cifră de afaceri cu multe zerorui

Citeste si: Carmen Harra, despre finalul de an pentru Nicușor Dan. Ce spune data de naștere a președintelui: “Intră într-un an care nu îl ajută deloc, foarte dificil pentru el.” - kfetele.ro

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi - catena.ro

Citeste si: Mariana Moculescu dezvăluie ADEVĂRUL din spatele refuzului de a-l vizita pe Horia Moculescu la spital: "Nu aș merge la el pentru că...". A scos la iveală acum un DETALIU NEAȘTEPTAT despre fostul soț

„Voiam să vă anunț că și la Timișoara s-a dispus de către comisarii ANPC oprirea temporară a activității. Era de așteptat, în orice locație sunt nereguli. Nu va dura mai mult de o zi să punem la punct tot ce inspectorii ANPC au constatat ca și nereguli acolo, dar am o mare dilemă. Ce facem cu caracatița? Deoarece inspectorii ANPC spun că nu avem voie să o fierbem înainte și nouă ne ia 3-4 ore, pentru că fierbem cantități și atât îi ia unei caracatițe de calibru 3-4-5 kile să o fierbi pentru a fi nu gumă, nu cauciuc, ci bună pentru consum. (…) Trebuie să v-o dăm pe loc, deci există marele risc să vă dăm caracatița cauciuc, să n-o puteți mânca. Altfel nu avem voie deocamdată, nu este reglementare sau poate că nu știau dânșii cum să fie. Reglementare sigur e, dar sunt 39 de pagini în caietul lor de a învăța despre pește și fructe de mare. Nu cred că le-au parcurs pe toate, că au mai fost lipsuri, i-am mai prins cu carențe în cunoștințe. (…) Atât s a putut. Suntem închiși acolo, dar cu speranța că mâine seară vom deschide. Adică noi punem la punct tot ce au constatat ei, acum nu știu cum o să facem cu caracatița și mâine seară sperăm să deschidem. Așa că povestea noastră, dragi clienți de la Timișoara, se încheie aici dar vom redeschide cel mai probabil mâine seara, maxim poimâine. Capul sus, facem tot ce trebuie să fie făcut pentru a redeschide toate localurile, ne punem la punct”, a povestit Pescobar în mediul online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pescobar (@pescobar.paulnicolau)