Vezi cine este, de fapt, Pescobar și cu ce se ocupă. Mulți nu știu care este numele lui real.
Iată cine este Pescobar și cu ce se ocupă. A devenit cunoscut ca fiind patronul restaurantului din Herăstrău.
Cine este Pescobar?
Pescobar a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani, atunci când a pus bazele afacerii sale care i-a adus încă de atunci succesul. Pe lângă succes, restaurantul din Herăstrău i-a adus și probleme cu inspectorii ANPC, după ce mai multe nereguli au fost găsite la locație.
Pescobar s-a făcut remarcat atunci când a adus românilor fructe de mare, pregătite sub diferite forme. Afacerea nu a ajuns una de succes peste noapte, așa cum și el a declarat, ci drumul a fost unul greu până a ajunge cunoscut pentru ceea ce face. A început prin a vinde raci, iar atunci i-a venit și ideea de a deschide un restaurant cu fructe de mare.
La doar câțiva ani distanță de când afacerea a început să fie una înfloritoare, a venit perioada complicată pentru toți patronii restaurantelor, atunci când trebuiau să se confrunte cu terasele goale.
Cine e Pescobar și cu ce se ocupă. Vezi care este numele său real
[Sursa foto: instagram- Pescobar]
Care este numele real al lui Pescobar?
Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, deține un restaurant cunoscut cu fructe de mare în Herăstrău, locația călcată de mii de iubitori ai fructelor de mare.
De-a lungul anilor în care afacerea a fost una înfloritoare, iar profitul a fost pe măsură, Paul Nicolau, celebrul sub numele de Pescobar, s-a confruntat și cu probleme din partea inspectorilor ANPC, însă nu și-a recunoscut neregulile, așa că a continuat să primească clienții.
Inspectorii au găsit muște în mâncare, sute de kilograme de mâncare stricată și grătare ruginite.
Cine e Pescobar și cu ce se ocupă. Vezi care este numele său real
[Sursa foto: instagram- Pescobar]
Pescobar a afirmat că singura neregulă ar fi fost transportul alimentelor la o temperatură necorespunzătoare
Celebra terasă a lui Pescobar din Herăstrău a fost închisă de către comisarii ANPC pentru a treia oară, în doar câteva luni, în locația unde se pregătea mâncarea fiind găsite muște, grătare ruginite pe care fructele de mare s-ar fi pregătit, dar și sute de kilograme de mâncare stricată.
Pescobar este cunoscut și în mediul online, pe TikTok, acolo unde își promovează afacerea și unde îndeamnă clienții să vină la terasă. Tot în mediul online acesta a declarat că singura neregulă, de fapt, ar fi transportul fructelor de mare la o temperatură necorespunzătoare.
„S-a întâmplat şi în trecut. Înţeleg şi eu că se întâmplă şi la acest moment. Voi ruga colegii să meargă să verifice acest aspect. Dacă lucrurile continuă în aceeaşi manieră am convingerea că această locaţie reprezintă un pericol real pentru consumatori, la acest moment”, a declarat Horia Constantinescu, director ANPC.