
kanald.ro
Stiri
Cheesecake fără coacere - este un desert delicios, iubit de întreaga familie, însă ce este mai important: se prepară cu ușurință. Cheesecake fără coacere mai este numit și Cheesecake-ul leneșilor.
Iată cât de simplu este să pregătești un Cheesecake fără coacere.
400 ml lapte condensat îndulcit
300 ml smântână pentru frișcă
300 g mascarpone
250 g biscuiți graham
50 ml suc de lămâie
100 g unt
Opțional, pentru ornat, fructe proaspete
În cazul în care nu îți place să petreci mult timp în bucătărie, însă vrei un desert cu care să-i dai gata pe invitați? Ei bine, avem soluția perfectă. Îți propunem o rețetă de cheesecake fără coacere pe care o pregătești în doar 6 minute din numai 6 ingrediente.
Citeste si: Cheesecake cu ciocolată. Un desert delicios!
Citeste si: Cheesecake rece cu ciocolata si visine
SFAT: Scoate din timp mascarpone-ul din frigider, la temperatura camerei. Acest pas este important pentru obținerea unei texturi mătăsoase și omogene a cremei de mai târziu.
Se sfărâmă și amestecă biscuiții graham cu untul, într-un robot de bucăătărie, până obții un rezultat omogen și sfărâmicios. Cu o lingură, tapetează tava cu blatul mai devreme obținut. Pune tava la frigider și acum te poți apuca de cremă.
Se bate frișca și apoi se adaugă, treptat și amestecând continuu timp de 2 minute, la viteză mică, laptele condensat și mascarpone-ul. După care adăugăm și zeama de lămâie, vei vedea că se va întări crema aproape instant.
Crema se pune în crusta de biscuiți graham, apoi se decorează după bunul plac și pune la frigider 60-90 de minute înainte de servire.
Cheesecake-ul fără coacere este gata.