WowNews logo WOWnews
Stories
"Trucul" la care a apelat Constantin Enceanu, de când și-a deschis afacere. Oamenii care merg la restaurantul lui primesc mereu asta: "La mine, la local, se practică deja așa ceva!"

Vedete

"Trucul" la care a apelat Constantin Enceanu, de când și-a deschis afacere. Oamenii care merg la restaurantul lui primesc mereu asta: "La mine, la local, se practică deja așa ceva!"

Ce le oferă artistul celor care vin să mănânce la restaurantul lui?

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai renumiți artiști din România, însă puțini știu că, pe lângă cariera în muzică, acesta este și un bun antreprenor. Cântărețul de muzică populară și-a deschis în urmă cu mai multă vreme un restaurant în Filiași, Dolj, de care se ocupă personal. Recent, în cadrul unui interviu ego.ro, Enceanu a vorbit despre "trucul" la care apelează de ceva timp, pentru a evita risipa alimentară, de când valul de scumpiri și-a făcut simțită prezența.

Citeste si: Prețurile cresc, la fel și tarifele artiștilor! Iată care sunt cântăreții care cer mai mult la evenimente, dar și cei care și-au păstrat onorariul| EXCLUSIV

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul fetiței de 2 ani, care a murit după anestezie în clinica stomatologică! Ce s-a aflat ABIA ACUM despre medicul anestezist- kanald.ro

Constantin Enceanu: "De când am deschis localul din Filiași am făcut lucrul acesta"

Constantin Enceanu este un patron chibzuit, dar și atent cu clienții săi. Proprietar al unui restaurant din Filiași, interpretul de muzică populară are grijă să-și administreze singur afacerea și să nu facă prea multă risipă în această perioadă, în care ne confruntăm cu o criză alimentară.

Citeste si: Motivul pentru care Constantin Enceanu nu va urca pe scenă la spectacolul ”În Memoriam Petrică Mîțu Stoian”! Artistul și-a motivat absența: „Rău au făcut organizatorii că m-au trecut pe afiș”

Astfel, artistul a găsit și un "truc", încât să nu arunce la gunoi jumătate din produsele cumpărate. Enceanu mărturisește că cei care îi calcă pragul restaurantului sunt întrebați întotdeauna dacă vor să ia restul de mâncare la pachet: "La mine, la local, se practică deja așa ceva! De când am deschis localul din Filiași am făcut lucrul acesta, văzând pe unde am umblat, cum se practică, să întrebi clientul dacă vrea restul de mâncare rămas, la pachet. Așa, rămâne foarte puțină mâncare, în general pâine, ceva cartofi și foarte puțină carne."

, a declarat Constantin Enceanu, pentru sursa citată.

Constantin Enceanu afacere

Constantin Enceanu

[Sursa foto: Facebook]

Ce face Constantin Enceanu cu mâncarea rămasă, atunci când se întâmplă acest lucru?

Deși are mereu grijă să nu rămână cu multă mâncare, atunci când se întâmplă asta, Constantin Enceanu nu aruncă alimentele: "Abia îmi ajunge carnea rămasă să-i dau lui Azor, iar resturile de pâine și de cartofi le dau la lebede și mai am 20 de găini și 10 rațe, ca delicatese pentru ele."

, a mai spus artistul, pentru sursa menționată.