kanald.ro
Gabriela Cristea, accident în bucătărie
Gabriela Cristea, accident în bucătărie
Vedete
Gabriela Cristea a fost la un pas de a-și lăsa familia flămândă la masa de prânz. Cum a „dres busiocul” prezentatoare TV, în doar 10 minute?
Gabriela Cristea și-a obișnuit deja admiratorii din mediul online cu talentul și cu pasiunea pe care le are pentru gătit, însă, oricât de antrenată și experimentată ar fi la acest capitol, mai întâmpină și excepții în care preparatele sale se dovedesc a fi un eșec total, așa cum s-a întâmplat de această dată. Asumată și sinceră, ca de fiecare dată, prezentatoarea TV a recunoscut că a dat greș cu unul dintre felurile de mâncare pe care le-a preparat recent, fiind vorba despre o supă cu găluști, care a fost pe cale să rămână fără elementul principal, chiar găluștile, pentru că compoziția preparată inițial s-a dovedit a fi un eșec.
Chiar dacă prima încercare de preparare a găluștilor i-a dat greș, Gabriela Cristea nu și-a putut lăsa familia flămândă la masa de prânz, așa că a luat din nou toate ingredientele necesare și a preparat o nouă compoziție de găluști, cu care le-a înlocuit cu primele. Din fericire, ce-a de-a doua încercare a fost un real succes, ocazie cu care prezentatoarea TV a făcut și o serie de mărturisiri cu privire la talentul său în bucătărie, și nu numai.
„Nu vreau să vă gândiți că mie nu mi se întâmplă să stric mâncarea și uite că de data asta, dești știți că fac ceva mai bune găluști pentru supă, nu știu ce s-a întâmplat, că nu mi-au ieșit găluștile.
Nu mă agit foarte tare când văd că nu ies, n-o să se fiarbă și n-o să se fac mai bine dacă le mai las să se fiarbă, doar se vor întări și se vor face ca niște pietroaie. Atunci, repede mă apuc să fac altă compoziție pentru găluști, ca să salvez supa de astăzi și să știți că se mai întâmplă și se întâmplă și la case mai mari, adică chiar și la chefilor bucătari li se mai întâmplă câteodată să mai strice câte o bucată de carne sau să li se mai ardă vreo mâncare, că așa e treaba.
Gabriela Cristea, accident în bucătărie
Cu toate că ar fi putut să le arate admiratorilor săi din mediul online doar partea în care a avut succes cu găluștile, a ales să le arate inclusiv partea în care a eșuat, însă nu degeaba! Cu această ocazie, Gabriela Cristea și-a dorit să scoată în evidență faptul că fiecare om, indiferent de statut sau de talentul pe care îl posedă, poate să dea greș uneori, din diferite motive. Cel mai important aspecte, în astfel de situații, este recunoaștere greșelii și perseverența, până când acel lucru este realizat cu succes.
„Nu este niciun fel de problemă să recunoști atunci când nu îți iese ceva, nu sete niciun fel de problemă să mai strici din când în când mâncarea, pentru că spuneam că poate chiar și unor chefi bucătari li se mai întâmplă asta. Poate fac un video, cum mi se întâmplă mie acum, și li se arde mâncarea, că au uitat să se ducă să întoarcă friptura sau mai știu eu ce, așa că mai bine recunoaștem, o luăm de la capăt și, știți cum e, din ce stricăm, din asta învățăm mai bine, pentru că să nu credeți că toate rețetele pe care eu le gătesc și pentru care voi mă lăudați de câte ori mă întâlnescu cu voi pe stradă s-au născut așa... Nu, și eu am ars cratițe, și eu am aruncat mâncare până când am căpătat suficient de multă experiență. Important e, însă, că nu m-am lăsat.”, mai spus Gabriela Cristea.
Gabriela Cristea, accident în bucătărie