Vedete

Roxana a ieșit din casa de la Puterea Dragostei? Imaginea care i-a pus pe jar pe fani

Roxana a devenit în ultima perioadă una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Relația ei cu Bogdan Mocanu, dar și modul în care se comportă cu ceilalți concurenți i-au adus mulți dușmani, dar și susținători. Spre mirarea tuturor, în gala de sâmbăta trecută, Roxana a fost cea mai votată fată de către public, după mult timp luându-i Biancăi titlul de ”fata favorită”.

Citeste si: Bogdan Mocanu, mărturie dureroasă la Puterea Dragostei: "Mama a plâns de când am început să mă cert cu Roxana"! Reacția Roxanei, transmisă cu lacrimi în ochi

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei lămurește misterul! Se încheie emisiunea pe 31 mai?

Citeste si: Promo Puterea dragostei 21 mai. Un nou scandal între Roxana și Bogdan Mocanu: "El vrea să pară victimă! Îmi vine să mă închin"

Și totuși, Roxana continuă să creeze multe conflicte în casa de la Puterea Dragostei, motiv pentru care susținătorii ei se tem că va fi dată afară, fie prin descalificare, fie prin votul celorlalți concurenți. De altfel, o poză postată de curând pe paginile de socilaizare i-a pus pe mulți pe gânduri.

Este vorba despre o poză în care se află toți concurenții, Andreea Mantea, dar și o parte din echipa de producție. În imagine, Roxana apare îmbrăcată într-o cămașă albă, o ținută obișnuită de stradă, spre deosbire de celelalte concurente, care sunt elegante, ca după o filmare de gală. Acesta a fost motivul pentru care mulți au crezut că Roxana nu mai este în ținută elegantă pentru că ea este eliminată.

Roxana de la Puterea Dragostei, îmbrăcată în cămașa fostului iubit

Roxana de la Puterea Dragostei a lămurit însă misterul. ”Probabil pentru că în poza de la gală, eu port cămașa fostului meu iubit, ați crezut că am plecat acasă”, a spus Roxana, explicând respectiva imagine. 

Galerie foto