Stiri

Răsturnare de situație privind SMS-ul trimis de Răzvan Ciobanu! Ce a arătat percheziționarea telefonului

Răzvan Ciobanu nu a trimis niciun SMS și nici nu a vorbit cu nimeni înainte de accidentul tragic, care i-a curmat viața.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"Nu există noutăți, luați legătura cu colega mea Laura Vicol, este în măsură să vă ofere toate informațiile", a explicat, lapidar, avocata Cristina Pavel, apropiată a Laurei Vicol după percheziționarea telefonului lui Răzvan Ciobanu. 

Răzvan Ciobanu nu ar fi trimis niciun SMS și nici nu ar fi sunat pe nimeni fiindcă nu avea acces la internet decât pe rețelele wi-fi. După moartea lui Răzvan Ciobanu s-a vorbit despre un SMS pe care Răzvan Ciobanu l-ar fi trimis unui apropiat, ipoteză care, iată, iese acum din calcul.

Surse din spațiul public susțin însă că Răzvan Ciobanu ar fi vorbit cu cineva pe o aplicație de întâlniri amoroase. Se bănuiește că pe acea persoană ar fi vrut să o întâlnească atunci când a plecat de la festival.

Ultimele mesaje trimise de Răzvan Ciobanu înainte să moară 

La mai bine de două săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu au apărut ultimele mesaje trimise de designer înainte de teribilul sfârșit.

Pe 29 aprilie, creatorul și-a găsit sfârșitul în apropiere de Constanța, într-un accident de mașină. Cu câteva ore înainte de evenimentul care i-a curmat viața, acesta ar fi trimis un mesaj pe WhatsApp unui bun prieten în care îi mărturisea acest lucru:

„Este groaznic aici. Groaznic! La Sunwaves. Nu-ți imaginezi. Nici eu nu-mi imaginam. Intuiam, dar chiar așa… Niciodată. Ție ți-ar plăcea, însă", a scris Răzvan Ciobanu.

Galerie foto  Urmatorul articol