Vedete

Raluca de la ”Puterea Dragostei”, disperată! ”Tatăl meu...”

Raluca, iubita lui Ricardo de la ”Puterea Dragostei” este, acum, disperată, problemele ei fiind, parcă, și mai multe după ce bărbatul pe care spune că îl iubește a părăsit emisiunea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, Raluca este îngrijorată din cauza problemelor grave de sănătate pe care le are tatăl ei, acesta fiind, de altfel, și motivul pentru care nu va pleca după Ricardo în Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, fericită fără Ricardo! Cum a fost surprinsă după ce el a părăsit emisiunea

Citeste si: Ce vrea să facă Raluca de la ”Puterea Dragostei” cât timp Ricardo va fi departe de ea / Declarații EXCLUSIVE

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri exclusive despre ce se întâmplă acum în casa Puterea dragostei: "A intrat o fată nouă. Singurul cuplu rămas este pe cale să..."

”Tata a suferit câteva atacuri cerebrale... E adevărat, înainte de a intra eu în emisiune, dar tot nu pot să risc să mă duc undeva departe...”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca, iubita lui Ricardo de la ”Puterea Dragostei”. De altfel, recunoaște frumoasa concurentă a emisiunii moderate de Andreea Mantea, acum est eși mai îngrijorată de situația tatălui ei. ”Până acum era ceva mai bine. Sper să nu se agraveze, pentru că este cald în România... Sper că va fi bine, să nu pățească ceva, din nou, că ar fi extrem de grav”, ne-a mai spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

De altfel, situația tatălui ei și plecarea din emisiune a lui Ricardo a întristat-o până peste măsură. ”Eu aș vrea să ies, să stau cu ai mei puțin, să mă mai odihnesc și, normal, să stau puțin și cu Ricardo, pentru că nu mai este mult și pleacă din țară, în State”, ne-a recunoscut concurenta de la ”Puterea Dragostei”.

 

Raluca de la ”Puterea Dragostei”, în depresie din cauza videochatului

Raluca, concurenta de la ”Puterea Dragostei”, a început să facă videochat încercând să facă rost de banii necesari pentru ea și pentru familia ei, doar că acest lucru a costat-o, de fapt, mai mult decât și-ar fi putut închipui. Cu toate acestea, recunoaște Raluca, salvarea ei a fost fostul ei iubit. ”M-am apucat de videochat crezând că pot să îmi ajut familia și pe mine în primul rând. Familia mea nu a știut de mine că fac acest lucru până la un moment dat când le-am recunoscut pentru că cedasem psihic! În vara anului 2017 l-am cunoscut pe fostul meu iubit. El a reușit să mă scoată din acel cerc vicios! Datorită lui am reușit să îmi termin studiile universitare și am ales să mă redresez! Nu pot să zic că îmi pare rău că am făcut acest lucru pentru că am avut de învățat multe lucruri, atât bune, cât și rele. Am învățat cum ar fi că eu trebuie să mă respect mai mult și că uneori banii nu au o valoare!”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”. În altă ordine de idei, Raluca a vorbit și despre depresia prin care a trecut din cauza videochatului, cu atât mai mult cu cât, în fața camerelor de luat vederi, concurenta de la ”Puterea Dragostei” era nevoită, adeseori, să satisfacă pofte sexuale care mai de care mai ciudate ale clienților săi.

”După ce am încheiat acest subiect din viață mea, mi-a fost foarte greu pentru că a ajuns să îmi fie rușine de mine. Mi-am pierdut toată încrederea în mine și îmi era teamă că acest subiect mă va urmări toată viață! În momentul când m-am înscris la emisiune nu m-am gândit că vor apărea poze! M-am înscris la această emisiune pentru că eu suferisem foarte mult după fosta mea relație și m-am rugat să cunosc pe cineva pentru sufletul meu. Când am ajuns în Turcia și am văzut că orice am făcut în trecut va ieși la iveală, am început să mă tem. Am recunoscut eu înainte ca acele poze să iasă la iveală! Nu mă simt tristă că au apărut pentru că îmi asum trecutul! Nu vreau să schimb ceva! Asta am făcut!”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto