Stiri

O altă tornadă în România! Imaginile surprinse sunt uluitoare

O altă tornadă a fost surprinsă în țara noastră, de data aceasta în Bărăgan.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O altă tornadă a fost surprinsă pe meleaguri românești, de data aceasta în zona Slobozia Nouă - Iazu, Ialomița.

În imaginile surprinse se poate observa cum a coborât, iar la contact cu solul, a spulberat praful de pe câmp. Nu este prima tornadă care se formează în România, în ultima perioadă.

Alte tornade au mai fost și în localitatea Cuza-Vodă din județul Călărași la începutul lunii mai, dar și una la graniță cu România, în Ucraina, unde au avut loc furtuni violente. Tornada din Drăgulina a spulberat 10 case, cu rafale de 90 km la oră.

Citeste si: Jamie Oliver a dat faliment! Și-a concediat angajații printr-un mesaj

Citeste si: Iulia Albu critică dur ținuta purtată de Adelina Pestrițu la petrecerea VIVA!: „S-a îmbrăcat în pocnitoare”

Citeste si: Andrei Botoaca, Giubi, de la "Exatlon": "Nimeni nu-mi dadea vreo sansa..." Imagini de colectie cu Faimosul in copilarie

Raed Arafat, mesaj important

„Sistemul RO-ALERT a fost activat și au fost transmise mesajele. Din acest punct de vedere populația este avertizată, pe lângă avertăzările care vin prin mass-media”, a adăugat coordonatorul DSU.

„Așteptăm să vedem care vor fi efectele. Rugămintea către populație este să se adăpostească, să evite să iasă din casă. Nu este un cod de lungă durată, este de aproximativ de o oră. Dacă cineva vede o chestie care arată ca o tornadă să nu meargă spre ea. Și cum am zis și altă dată, centura în mașină trebuie pusă. În cazul că mașina se răstoarnă, persoana să fie protejată. Să urmărească indicațiile date de autorități”, a mai spus Raed Arafat, potrivit digi24.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol