Vedete

Imagini de senzație cu burtica de graviduță a ”Mamei Natură”! Roxana Ionescu e nerăbdătoare să devină mamă

Roxana Ionescu, celebră în lumea showbiz-ului drept ”Mama Natură”, trece, acum, prin momente cât se poate de fericite, frumoasa vedetă Tv fiind însărcinată și așteptând să devină mama unui băiețel.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Normal, Roxana Ionescu face acum tot ce îi stă în putință să petreacă mai tot timpul alături de tatăl copilului ei, omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu, iar acest lucru înseamnă că își petrece unele nopți în clubul acestuia.

Citeste si: Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie! Primele declarații, după ce a aflat că este și gravidă

Citeste si: Roxana Ionescu, ”Mama-Natură”, este însărcinată! Prima imagine cu burtica de gravidă și ce sex va avea bebelușul

Citeste si: Bat clopote de nunta pentru Mama-Natura! Detalii exclusive despre casatoria Roxanei Ionescu

Normal, cum merge în club, Roxana Ionescu abordează ținute cât se poate de interesante și, adeseori, își maschează burtica prin diverse tertipuri, ajutată de hainele pe care le poartă. Cu toate acestea, de curând, la un eveniment care a avut loc în clubul deținut de partenerul ei de viață, Mama Natura a decis să se afișeze în toată splendoarea ei. Iar ceea ce se poate observa este că burtica frumoasei Roxana ionescu nu este tocmai proeminentă, în ciuda faptului că rochia purtată este destul de strâmtă, iar remarcabil este faptul că nu pare să fi pus niciun gram pe ea de când este însărcinată, chiar dacă, până când va naște mai sunt doar patru luni.

În vârstă de 34 de ani, Roxana Ionescu va deveni anul acesta mămică pentru prima dată. Ea și logodnicul ei, Tinu Vidaicu, vor avea un băiețel. Până când îl vor cunoaște, cei doi se bucură de perioada în care bebelușul se află în pântece și analizând cu atenție prima poză cu burtica de gravidă a vedetei se poate observa că burtica nu i-a crescut prea mult. “La începutul acestui an, iubirea a căpătat o altă semnificație, una mai profundă. Până de curând, am crezut că există niște limite ale inimii, dar înțeleg acum că iubirea este într-adevăr infinită. Suntem recunoscători pentru experiența care ne așteaptă. A fi părinții băiețelului nostru ne dă curaj și mai multă determinare în a crea un viitor mai frumos în care el să crească.  Îmi doresc să fim înțelepți, mai înțelegători, mai buni. Îmi doresc să fim versiunea cea mai bună a noastră pentru el”, este mesajul făcut public de Roxana Ionescu pe contul ei oficial de Instagram.

 

Roxana Ionescu, cerută de soție cu un inel cu diamant uriaș

În sfârşit, "Mama Natură" este o femeie împlinită! Peste câteva luni va deveni mămică, iar iubitul ei i-a pus deja pe deget inelul de logodnă. Frumoasa Roxana Ionescu a fost cerută de soție cu un inel superb cu diamante, așa că în viitorul apropiat ne putem aștepta la o nuntă, sau de ce nu, la botez și nuntă în același timp. „Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a declarat Roxana Ionescu la tv.

Galerie foto