Actorul Constantin Zamfirescu, alias Gogoasa din serialul de comedie “Trasnitii” a pus-o de-o afacere.
Iata ce iese din mana actorului Constantin ZamfirescuMultumita talentului culinar al sotiei sale, actorul si-a descoperit pasiune si placerea de a gati.
novalueSi gateste nu orice fel de preparate, ci unele sofisticate, deserturi deosebite, torturi cu design fantezist si alte nebunii dulci.
Gogoasa de la Trasnitii“Copiez, invat, fur meserie de oriunde se iveste. Invat repede! Cheful il avem multi, dar talentul e un dar rar. Si ea, sotia mea, il are. Asa am putut si eu sa ma desfasor. Acum zece ani, cand ne-am cunoscut, nu mi-am imaginat ca va veni vremea sa fac design de torturi. Cu Gabriela, pot sa visez cu ochii deschisi. Ea imi propune o reteta si-mi povesteste cum o va face, iar eu deja vad cum va arata viitorul tort. Lista noastra de torturi e lunga. De la cele pentru care gustul e primordial, iar aspectul este unul clasic, nu simplu, dar nu unul foarte elaborat, pana la cele pentru care comanda incepe cu designul si mai apoi continutul, niciodata banal”, spune artistul.
Iar oferta de torturi si bunatati dulci e mare si pentru toate gusturile.
novalue„Facem Tort Winter, Tort Snickers, Tort Steaua Craciunului, Magic Moments-reteta proprie, Crocant cu piersici, Padurea Neagra, Cu Trei Feluri de Ciocolata, Cu Trei Feluri de Inghetata, Tort Royal, Pasiune Intunecata, Sah, Saint Honore, Diplomat, Tiramisu cu Lamaie, Edificiu de Piscoturi, Tort Ariel, Tom si Jerry, Cu Vanilie si Fructe. Suntem perfectionisti si ne criticam aspru dupa fiecare tort realizat”, marturisea Gogoasa intr-un interviu acordat in presa. De curand, artistul si-a depasit profesorul, sotia, si a realizat din zahar o biserica dulce, de zahar.