Stiri

Gest halucinant din partea unui elev din Iași! Ar fi ars toate cataloagele, ca să nu rămână repetent

O situație scandaloasă a avut loc într-un liceu din Iași. Un elev ar fi ars cataloagele de teamă să nu rămână repetent.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un elev din clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic ”Victor Mihăilescu Craiu” din Belcești ar fi luat cataloagele din cancelarie și le-ar fi ars, potrivit Antena 3.

Conform Inspectoratului Județean de Poliție, elevul care ar fi ars zece cataloage ar fi fost identificat. De asemenea, tânărul de 15 ani a făcut acest gest șocant din teamă că ar fi putut rămâne repetent, având note foarte slabe și absențe multe. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, reconstituirea se face în baza situaţiei şcolare, deoarece există carnete de note, notiţe şi agende ale profesorilor, lucrări de control, conform sursei citate.

Citeste si: Cutremur miercuri dimineață în România

Citeste si: Surpriză, ce a putut să spună Andrei Aradits după ce s-a terminat serialul Vlad! ”O să plec”

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, despre relația de ACUM cu Bogdan Mocanu! ”Eu chiar mi-l doresc înapoi” EXCLUSIV

„La data de 21 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza comunei Belceşti. A fost identificat un tânăr, bănuit de distrugere. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 16 spre 17 mai, acesta ar fi pătruns într-o unitate de învăţământ din comuna Belceşti şi ar fi distrus, prin incendiere, 10 cataloage. În urma percheziţiei, au fost ridicate articole de îmbrăcăminte şi bunuri susceptibile a fi fost folosite în derularea activităţii infracţionale. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt, urmând ca, în funcţie de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, se menţionează în comunicatul de presă.

Urmatorul articol