Vedete

Ender, față în față cu fostul soț al lui Yildiz, azi în ”Prețul fericirii”

Halit este foarte suparat cand aude ca Sinan a fugit cu banii Zehrei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Omul de afaceri, care a stiut de la inceput ce hram poarta Sinan, nu isi iarta fiica pentru greselile facute. Din umbra, Ender, cea care a instrumentat “declinul” familiei Argun, este fericita ca s-a razbunat pe Sinan, dar si pe Zehra, pe care nu a placut-o niciodata. Ender are parte de un soc atunci cand la usa casei apare … fostul sot al lui Yildiz.

Problemele nu intarzie sa apara nici in viata lui Yildiz. Devenita buna prietena cu Defne, o mai veche cunostinta a lui Ender, Yildiz face o greseala uriasa care ii va afecta reputatia lui Halit. Prosperul om de afaceri nu tolereaza astfel de greseli, si o atentioneaza pe Yildiz.

Citeste si: Scandal uriaș în casa Puterea Dragostei! Roxana s-a certat cu Simina și Zănoagă: "Stau aici să mă enervez cu toți proștii"

Citeste si: Talentul ascuns al lui Alexandru Zănoagă de la Puterea dragostei! Cum a fost filmat în camera de hotel

Citeste si: Thalida de la Puterea dragostei, aparitie inedita alaturi de unul dintre cei mai in voga artisti din România! Cum au fost surprinsi!

Defne, ascunde un trecut amoros cu Halit, iar Ender stie foarte bine acest lucru. Fosta sotie a lui Halit “bate in retragere” si asteapta sa izbucneasca “bomba” in familia Argun, mai ales ca Yildiz nu stie ce hram poarta Defne.

La petrecerea organizata in noua resedinta a familiei Argun, Zehra atrage din nou atentia asupra ei. Halit este vizibil stanjenit de actiunile fiicei sale, iar Defne nu rateaza ocazia de a-l consola. Zeynep, sora lui Yildiz, prezenta si ea la petrecere, ii surprinde pe Halit si Defne in ipostaze inedite. 

Nu ratati azi un nou episod din ”Pretul fericirii”, de la 20.00, la Kanal D

Galerie foto