kanald.ro
Vedete
El este singurul roman care a facut un stagiu de pregatire in cel mai bun restaurant din lume!
Concurentul Top Chef, Razvan Alexandru, este singurul roman care a efectuat un stagiu de pregatire in El Bulli – unul dintre cele mai bune restaurante din lume.

Concurentul Top Chef, Razvan Alexandru, singurul roman care a efectuat un stagiu de pregatire in El Bulli – unul dintre cele mai bune restaurante din lume, cotat cu 3 stele Michelin( din toto atatea posibile), a destainuit povestea acestei distinctii, care a inceput in jurul anului 1900.
Totul a pornit in de la compania producatoare de pneuri Michelin, care a produs un ghid in incercarea de a populariza turismul auto si vanzarile de cauciucuri.
La El Bulli, Razvan Alexandru a avut sansa sa patrunda in bucataria restaurantului care timp de 6 ani a fost cel mai bun restaurant din lume, cotat la 3 stele Michelin. „ Intr-un asemenea restaurant, inspectorii Michelin iti calca pragul saptamanal si se uita la cele mai mici detalii. De la presul de la intrare, la scartaitul usii sau hartia igienica de la baie, totul trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Nu mai incape vorba despre ce se intampla in bucatarie, despre coloristica platourilor si chiar cultura generala a ospatarilor. Incepusem sa ii simtim uneori, cand cineva incerca sa puna in dificultate un ospatar cu o anume intrebare, era clar ca nu se afla intamplator acolo. ”