Vedete

Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! S-a aflat abia acum: „Trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună”

Alexandra Stan și iubitul ei nu mai formează un cuplu. Au rămas prieteni după despărțire de dragul pisoiului pe care îl iubesc ca și cum ar fi copilul lor, spune ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Încă o despărțire a avut loc în showbiz-ul românesc. De data aceasta, protagoniștii sunt Alexandra Stan și iubitul ei, Bogdan. După o relație de patru ani, ei au decis că este mai bine să nu mai formeze un cuplu.

„Nu mai am iubit, sunt single, dar sunt în relații foarte bune cu Bogdan. Ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni. Împărțim custodia lui Hercules, pisoiul nostru. Deci suntem părinți, trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună

Nu mai suntem împreună de multe luni, dar nu am făcut publică despărțirea”, a declarat Alexandra Stan.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant după ce Ricardo a părăsit emisiunea! Fanii, însă, au făcut-o praf: „Vei fi doar o amintire pentru el”

Alexandra Stan vrea să scoată un nou hit

Alexadndra Stan nu a mai scos recent nicio piesă care să răsune la radio și să fie fredonată de toată lumea, așa că se concentrează pe muncă și speră să aibă parte de același succes avut la lansarea piesei „Mr. Saxobeat”. Așa că, după despărțirea de Bogdan, s-a mutat din nou la București și muncește intens pentru a-și surprinde fanii.

„A fost o perioadă mai grea, o lună sau două, după care m-am luat cu munca. M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă.

Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan. Acum mă pregătesc să lansez o piesă. Fanii ma întreabă și vreau să mă concentrez pe carieră”, a mai declarat ea în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol