Stiri

Cum se poate realiza simplu și eficient o inlocuire parbrize skoda

Toți posesori de autoturisme trebuie să știe că acum, ori de cîte ori au o problemă cu spargerea sau crăparea parbrizului sau lunetei, nu mai trebuie să se deplaseze la un service specializat, ci pot solicita acest tip de serviciu chiar la domiciliul lor sau în orice locație preferă.

Distribuie pe:

Cu ajutorul unor echipamente speciale și folosind o tehnică autorizată, cei care execută astfel de înlocuiri pot rezolva problema în cel mai eficient timp cu putință.

În cazul în care aveți nevoie de o inlocuire parbize skoda este bine de știut că, folosind serviciile disponibile la Parbrize Acasă, problema voastră poate fi rezolvată în aproximativ o jumătate de oră. Echipa de intervenție va veni rapid oriunde îi solicitați ajutorul, evident și dacă produsul necesar este disponibil în stoc și dacă există o programare.

 

Montajul se poate efectua oriunde la solicitarea clientului, fie la domiciliu, la sediu de firmă sau în orice altă locație situată în zona București-Ilfov. Operațiile necesare pentru înlocuirea parbrizului, lunetei, geamurilor laterale, colțararelor, ornamentelor și accesoriilor aferente vor dura puțin timp, nemaifiind  nevoie  din partea voastră să faceți nicio delplasare.

 

Care sunt avantajele serviciului de schimbare parbrize la domicilu?

Știind cât de important este timpul pentru fiecare dintre noi și gândindu-se la faptul că o mașină aflată în situația de a avea nevoie de o astfel de înlocuire, în funcție de gravitate, nu va putea circula în condiții de maximă siguranță, echipa de la

Parbrize Acasă  vă oferă servicii cu următoarele avantaje:

  • beneficiați de schimbare de parbriz, lunetă, geamuri laterale etc. la adresa solictată
  • nu mai pierdeți timp pentru a vă deplasa la un service special de parbrize
  • beneficiați de produse de calitate, mărcile Fuyao, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Pilkington, Benson.
  • aveți parte de o intervenție rapidă vă sunt garantate servicii accesibile, la standarde ridicate
  • această intervenție este disponibilă pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, autocamioane și utilaje i
  • ntervenția durează aproximativ 30 de minute
  • vor fi folosite soluții de cea mai bună calitate, asigurând o etanșeitate perfectă prețurile sunt corecte și accesibile.

 

Pentru a asigura calitatea intervenției trebuie să respectați următoarele restrictiile  de după montaj, respectiv:

  • automobilul nu se spală la spalatorie, timp de 2 zile, deoarece presiunea jetului de apa poate afecta soluțiile folosite la montaj
  • automobilul nu se parchează dupa montaj în pozitie înclinată
  • automobilul nu se ridica pe cric dupa monaj.

 

 

Această firmă vă poate ajuta să înlocuiți parbrize pentru marcile Audi BMW, Volkswagen, Opel, Renault, Dacia, Mercedes, Fiat, Ford, Hyundai, Skoda, Seat, Toyota, Citroen, Nissan, Jaguar, Jeep, Kia, Peugeot, Daewoo, Suzuki, Honda, Mitsubishi, Volvo, Man, Daf, Iveco. Produsele folosite vor fi întotdeauna originale.

Pentru a beneficia de servcii trebuie să sunați pentru o programare.Va trebui să specificați marca și tipul autoturismului și să comunicați adresa la care doriți să se facă deplasarea. Mantajul va decurge foarte simplu, în costul manoperei fiind inclusă totul. În funcție de situație, intervenția va dura destul de puțin.

De ce să alegeți Parbrize Acasă pentru schimbarea parbrizului?

Grație experienței acumulate prin executarea de numeroase intervenții, calitatea serviciilor oferite va căuta să fie de fiecare dată ireproșabilă. In plus toate parbrizele folosite pentru înlocuire provin de la producători de renume din domeniu și au aceeași calitate cu parbrizele provenite de la producătorii mașinilor voastre.

Cunoscând cât de important este timpul pentru fiecare client, echipele se deplasează cu promptitudine oriunde li se solicită ajutorul.

Pentru înlocuire, care nu durează mai mult de o jumătate de oră, vor fi folosite doar echipamente și consumabile de cea mai bună calitate. Prețurile oferite pentru înlocuire parbrize multimarcă sunt corecte și  accesibile.

 

Ideea de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților este salutară. Acum nu mai este nevoie să așteptați cîteva saptâmani până la sosirea parbrizului comandat sau pentru a obține o programare la service. Printr-un simplu telefon și comunicând marca și tipul autoturismului puteți obține o rezolvare a problemei chiar la domiciliu, în cel mai scurt timp posibil.

Știind cât de greu vă poate fi să vă deplasați sau să duceți la service un autoturism avariat, echipa s-a gândit cu atenție la fiecare detaliu și a căutat să adapteze cât mai bine serviciile la nevoile clienților.

Vi se poate aduce și monta orice tip de parbriz, indiferent de marca sau tonajul mașinii și pot fi acoperite solicitări de oriunde din București sau din împrejurimi.

Toate lucrările efectuate beneficiază de garanție pentru montajul și etanșeizarea parbrizului respectiv, în condițiile respectării obligațiilor de după intervenție.

Tot ce aveți de făcut pentru a vă bucura de serviciile  de calitate puse la dispoziție de această firmă este să solictați intervenția de specialitate a echipei care se ocupă de realizarea acestui tip de înlocuire parbriz. Rezevările sunt disponibile în București și în imprejurimi și pot fi  efectuate 7 zile din 7.

 

În concluzie, pentru a beneficia de serviciul de înlocuire parbrize skoda sau de o înlocuire parbriz pentru orice alt tip de autotrurism, intați pe pagina Parbrizeacasa.ro și nu ezitați să sunați la numerele de telefon afișate pentru a obține o programare!