Vedete

Cum arată mormântul celebrei Melek, răpusă de cancer la doar 47 de ani! S-au împlinit 11 ani de la dispariția manechinului FOTO

Melek Amet, cel mai cunoscut manechin de pe vremea lui Ceaușescu, a murit pe 22 mai 2008, la doar 47 de ani, răpusă de o boală cruntă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Melek Amet, cel mai cunoscut manechin de pe vremea lui Ceaușescu, a murit pe 22 mai 2008, la doar 47 de ani, răpusă de o boală cruntă. Foarte iubită în branșă, Melek se lansase la casa Venus, condusă de regretata Zina Dumitrescu, după care - în ultimii ani de viață - se ocupase de propria agenție de modele. Ultima dorință a lui Melek a fost să reintre în posesia averii tatălui ei și să construiască o clinică de oncologie, dar după moartea ei autoritățile din Constanța refuză sistematic să redea familiei proprietățile câștigate în instanță. 

Citeste si: Adevărata moştenire a Zinei Dumitrescu este o mare gaură financiară! Casa de Modă Venus are pierderi uriaşe! EXCLUSIV

Citeste si: Romanita Iovan, Bianca Brad si Janine erau "printese" si in perioada comunismului! Traiau in lux si isi permiteau haine foarte scumpe! Am aflat cati bani incasau lunar, dar si onorariul modelului Calin Popescu Tariceanu pentru prima sedinta foto!

Zilele trecute, când s-au comemorat 11 ani de la dispariția lui Melek, Doru Iuga, fostul prezentator de la OTV, și alte două prietene s-au recules la mormântul lui Melek, de la cimitirul Ghencea musulman. 

Galerie foto  Urmatorul articol