Vedete

Ce a apărut pe contul de Instagram al Roxanei de la Puterea dragostei: "A venit timpul"

Roxana de la Puterea dragostei s-a resemnat cu ideea că Bogdan Mocanu nu mai vrea să formeze un cuplu cu ea.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Roxana, concurenta de la Puterea dragostei, emisiunea-fenomen de la Kanal D, s-a pozat în casa în care se filmează show-ul și a postat fotografia pe contul ei de Instagram.

Roxana a transmis cu ocazia aceasta un mesaj prin care dă de înțeles că este pregătită să-l dea uitării pe Bogdan Mocanu, care acum vrea să se cupleze cu Ana-Maria, fosta iubită a lui Andy.

"Am renunțat de prea multe ori la mine pentru oamenii ce nu au meritat. A venit timpul și pentru mine", a scris Roxana pe contul ei oficial de Instagram.

Ce spune mama Roxanei despre relația cu Bogdan Mocanu: „Dragoste cu forța nu se poate”

Mama Roxanei a reacționat, după ce fiica sa l-a înșelat pe Bogdan la mare. Ce spune doamna Buzoiu.

Citeste si: Andreea Mantea l-a filmat din nou pe fiul ei! David s-a îndrăgostit și suferă: „O iubesc de gât, ușor, să nu vomite!” VIDEO

Citeste si: Raluca de la ”Puterea Dragostei”, disperată! ”Tatăl meu...”

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a reapucat de videochat! Avem IMAGINI WOW cu blondina

Bogdan Mocanu a vrut să lămurească lucrurile cu mama Roxanei și să afle ce crede aceasta despre despărțirea lor. Dacă Roxana nu a reușit să o convingă să vorbească la telefon, Bogdan a obținut o dezvăluire extrem de importantă din ăartea doamnei Buzoiu.

Concurentul emisiunii „Puterea dragostei” a sunat-o pe mama Roxanei.

„Nu că ar mai avea relevanță, dar știți că a fost mereu respect între noi și voiam să știu ce v-a spus Roxana în legătură cu despărțirea”, a întrebat-o Bogdan pe doamna Buzoiu.

„Nu știu dacă știi, dar Roxana mai are sentimente despre tine. Eu i-am dat anumite sfaturi, eu nu știu ce sentimente mai ai tu despre ea. Fiind copilul meu, știu despre ea. Când pune sentimente, este foarte hotărâtă. Probabil și voi sunteți nehotărâți. Eu o văd nehotărâtă. Ea este extrem de alintată. Nu poți impune cuiva să fii iubit, să fii acceptat. Singurul lucru pe care i l-am spus a fost să lase timpul să decidă. Tu ești singurul care decide ce sentimente mai ai pentru ea. Dragoste cu forța nu se poate”, i-a spus mama Roxanei lui Bogdan, iar acesta i-a răspuns imediat.

„Ea una spune, alta face”, i-a răspuns Bogdan dezamăgit de întreaga situație, mai ales că ar vrea să încerce o relație cu Ana.

„Dacă tu ai blocat-o, ea ar trebui să înțeleagă”, a mai spus mama Roxanei.

Când a venit vorba despre a spune lângă cine a văzut-o pe Roxana mai liniștită și cu cine s-ar potrivi fiica sa mai bine, cu Andy sau cu Bogdan, mama Roxanei a spus că acesteia i-ar fi mai bine cu Bogdan.

Galerie foto