Care este numele real al lui Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep! "Toni" nu apare în buletin, este doar o poreclă primită în adolescență!

Numele real al lui Toni Iuruc nu a fost pomenit de când afaceristul este într-o relație cu Simona Halep.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Numele real al lui Toni Iuruc nu a fost știut acum aproape un an, când afaceristul a devenit iubitul Simonei Halep. Despre el s-a scris doar că este implicat în afaceri imobiliare și de consultanță, iar un prieten din liceu a depănat amintiri cu acesta, numindu-l Toni, o poreclă primită în adolescență, care nu are legătură cu numele din buletin.
Pe Toni îl cheamă, de fapt, Gabriel Apostol, astfel că numele complet al iubitului Simonei este Gabriel Apostol Iuruc.( vezi cum arată blocul în care locuiește Toni Iuruc)

Citeste si: Cum se implică Simona Halep în lupta împotriva coronavirusului?

Citeste si: Bianca Andreescu donează o rachetă semnată, pentru strângerea de fonduri în lupta împotriva coronavirusului

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Simona Halep, schimbare uriașă în viața ei! Cum a fost răsfățată de Toni Iuruc după ce și-a prezentat noul look! Vedeta arata senzațional

“Logodnicul  Simonei Halep  este promovat  ca fiind un miliardar  ce isi traieste viata  in vila luxoasa din Bucuresti sau in casa somptuoasa din Constanta.

Realitatea  este mult diferita fata de ce se vehiculeaza.  Iuruc  Apostol  Gabriel zis Toni – are ca domiciliul  permanent – un apartament normal cu trei camere.  Situat in Bucuresti  pe soseaua Stefan cel Mare”, a scris recent constantareala.ro, care a pomenit numele adevărat al lui Iuruc. Numele de Gabriel Apostol Iuruc a mai apărut în presă în 2012, când Evenimentul zilei a publicat o anchetă despre o afacere în care era implicată o firmă în care apărea și el ca acționar.

Care este numele real al lui Toni Iuruc. Presa a relatat despre afaceile lui Gabriel Apostol Iuruc

“Scoaterea câinilor maidanezi din București a devenit cea mai mare afacere a primarului Sorin Oprescu. Un parteneriat strategic încheiat de Primăria Capitalei pentru construcţia celui mai mare adăpost de câini din lume dezvăluie cum banii bucureştenilor vor fi drenaţi către prietenii, vecinii şi sponsorii familiei Oprescu.

O adevărată “familie” care atacă în haită bugetul Capitalei. Fiul primarului împarte acelaşi sediu cu cei care vor gestiona banii pentru sterilizarea, cazarea şi îngrijirea câinilor. Miza afacerii: peste 100 de milioane de euro. Un milion şi jumătate de euro au ajuns deja în conturile “familiei”. O fermă de păsări dezafectată din satul Uzunu, Giurgiu, a devenit  locul în care banii bucureştenilor vor alimenta conturile prietenilor, vecinilor şi sponsorilor primarului Sorin Oprescu.”, scria Evenimentul zilei în iunie 2012.

  “Trei tineri au ajuns să fie partenerii strategici ai Primăriei Capitalei în proiectul gigant – Dogtown (oraşul câinilor). Cei trei tineri afacerişti au un numitor comun: familia Oprescu. Asociaţia aleasă de Sorin Oprescu să dezvolte afacerea câinilor fără stăpân îşi are sediul în centrul Capitalei, pe strada Lisabona, chiar în acelaşi loc cu una din firmele patronate de fiul său, Mircea Sorin Oprescu. Tot la aceeaşi adresă locuieşte şi Răzvan Imbri, unul din cei trei fondatori ai Asociaţiei Portico, aleasă de Primăria Capitalei să administreze adăpostul pentru câini Partenerul tradiţional de afaceri al sponsorului Ştefan Arsenescu este Gabriel Apostol Iuruc – cel de-al treilea membru al Asociaţiei Portico.”, s-a mai relatat despre afacerile lui Gabriel Apostol Iuruc.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simona Halep se revoltă. Nu ai văzut-o niciodată așa de furioasă. A pornit un război

Niciodată nu ai văzut-o pe Simona Halep așa. Campioana suferă din plin

Iubitul Simonei Halep a fost târât prin tribunale doi ani şi jumătate din cauza Poliţiei! Vezi cum s-a încheiat coşmarul lui Toni Iuruc!

Mesaje importante transmise de astre zodiilor, începând cu noaptea aceasta

VESTE BOMBĂ despre PFIZER! Decizia luată chiar acum: SE PREGĂTESC

Un nou DIVORȚ BOMBĂ în showbiz! Pareau cuplul PERFECT in fata tuturor! Ce se intampla insa cand ajungeau acasa...

ȚEAPA anului în ROMÂNIA! Vă USUCĂ DE BANI. Mare grijă când primiți mesajul

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies