Stiri

Anunț incredibil! O instituție publică din Botoșani angajează spălătoreasă cu studii superioare

Un anunț publicat într-un ziar din Botoșani i-a intrigat pe internauți. Conform cerințelor, persoana care va ocupa postul de spălătoreasă trebuie să aibă studii superioare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

O instituție publică din Botoșani a publicat într-un ziar local un anunț conform căruia caută o spălătoreasă pentru a ocupa postul vacant. Cerințele celor de la Unitatea Medico Socială de la Săveni au creat mari controverse prinrte internauți. Aspirantele trebuie să aibă neapărat „studii superioare superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul financiar contabil”.

Citeste si: Cum arată mormântul celebrei Melek, răpusă de cancer la doar 47 de ani! S-au împlinit 11 ani de la dispariția manechinului FOTO

Viitoare spălătoreasă nu trebuie doar fi terminat o facultate, ci să și aibă o vechime de cel puțin șase ani și jumătate vechime în domeniu. Pentru a obține postul de spălătoreasă, candidații trebuie să susțină o probă scrisă și un interviu. Conform aceluiași anunț, la sediul instituției poate fi găsită și bibliografia stabilită.

Citeste si: Schimb amuzant de replici între Andreea Mantea și Cristi Mitrea: „Vorbești non-stop de mine!” De la ce a pornit totul

Citeste si: Andreea Mantea l-a filmat din nou pe fiul ei! David s-a îndrăgostit și suferă: „O iubesc de gât, ușor, să nu vomite!” VIDEO

Citeste si: Vica Blochina face mărturisiri cutremurătoare: „Când am rămas însărcinată a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. Nu aveam ce să mănânc”

Cel mai probabil anunțul respectiv conține o eroare.

Cum au reacționat internauții când au văzut acest anunț

Un botoșănean s-a amuzat teribil și a scris un mesaj ironic pe pagina lui. „E plină România de idioţi, însă pentru a se putea consacra e bine să intre în politică - numai aşa pot ajunge de râsul lumii, altminteri nu reuşesc decât s-o facă să râdă... Dacă aţi studiat finanţe-contabilitate,„studii universitare de lungă durată” şi aveţi o vechime, în domeniu, de minim 6 ani şi 6 luni, vă puteţi depune dosarul pentru a ocupa, prin concurs, fireşte, postul de SPĂLĂTOREASĂ”, a scris el.

Urmatorul articol