Vedete

Andreea Mantea l-a filmat din nou pe fiul ei! David s-a îndrăgostit și suferă: „O iubesc de gât, ușor, să nu vomite!” VIDEO

Andreea Mantea s-a amuzat teribil discutând cu fiul ei, David, despre fata de care s-a îndrăgostit. Micuțul a făcut deliciul fanilor prezentatoarei. VIDEO

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Andreea Mantea este cea mai iubită prezentatoare de televiziune din România. Frumoasa brunetă încearcă, totuși, să-și țină viața personală departe de ochii presei. Cu toate acestea, își încântă fanii cu filmulețe și fotografii în care apare alături de David, fiul ei și al lui Cristi Mitrea. Deși ei nu mai formează un cuplu, de dragul copilului au o relație civilizată.

Andreea Mantea l-a dat de gol pe David: „S-a îndrăgostit”

Într-un video publicat pe contul ei de YouTube, Andreea Mantea l-a dat de gol pe fiul ei. „David s-a indragostit! 🙈 Din nou! 🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣”, a scris ea în titlu. Filmeulul a strâns rapid zeci de mii de vizualizări și aprecieri din partea fanilor prezentatoarei, mai ales că fiul ei este unul dintre cel mai simpatici și frumoși copii din showbiz.

„Este a mea, se împrietenește cu mine!”, spune David vehement.

„Ipec s-a pupat cu Mert. Am văzut-o eu”, îi spune Andreea Mantea lui David.

„Ba nu! Eu nu am văzut-o! Nu! Nu mai vreau să o vezi, este prietena mea! Este a mea! S-a pupat și cu mine. M-a pupat!”, îi răspunde micuțul David. „Eu nu o las pe Ipec pentru că este prietena mea. Vreau să mă duc la grădiniță! (...) Eu știu că Ipec stă cu mine și mă pupă”, a mai spus el, arătându-i mamei lui că preferata lui l-a pupat pe obraz.

În ciuda faptului că Andreea Mantea îi povestea fiului ei că a văzut-o pe Ipeck pupând pe năsuc un alt băiat, David nu vrea să accepte realitatea. „Sunt mama ta și țin cu adevărul. Trebuie să realizezi că Ipec nu este pentru tine. Ipec este a lui Mert”, a insistat ea.

Micuțul David a început să plângă: „Este și a mea!”, spunea el.

Citeste si: Raluca de la ”Puterea Dragostei”, disperată! ”Tatăl meu...”

Pentru a-l împăca pe fiul ei, Andreea Mantea i-a spus că l-a păcălit. „A fost o glumă, gata! E prietena ta, doar a ta!”, i-a zis consolându-l.

Întreaga discuție dintre frumoasa prezentatoare de la Kanal D și fiul ei a durat mai bine de un sfert de oră și a făcut deliciul celor care au vizualizat filmulețul. „De Ipec și de mașinuțele ei roz îmi place. De aia o iubesc! O iubesc de gât, ușor, să nu vomite! Nu mai râde, nu este amuzant!”, mai spunea el, în timp ce Andreea Mantea se amuza teribil.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol