Vedete

Adelina Pestriţu, premieră absolută în România! Aşa ceva n-ai mai văzut! A avut inelul de logodnă...pe toc la petrecerea lunii! Imagini incredibile! VIDEO EXCLUSIV!

Adelina Pestriţu, premieră absolută în România! Aşa ceva n-ai mai văzut!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Adelina Pestrițu se va mărita în iulie, spre finalul lunii lui Cuptor, şi normal îşi poartă cu mândrie inelul de logodnă de la Virgil! Bijuteria arată fabulos, este din aur alb, cu diamant și simbolizează legătura de suflet dintre cele doi.

"Pe Adelina o iubesc, o iubesc enorm! Nici nu am crezut că sunt capabil de asemenea sentimente până am cunoscut-o pe ea. Îi doresc sănătate, succes în cariera pe care şi-a construit-o cu multă muncă, şi să rămână exact aşa cum este acum, frumoasă, câteodată intimidant de deşteaptă, sclipitoare, caldă, bună, amuzantă şi o tovarăşă de viaţă minunată. Este o mamă şi o soţie cum nu-mi imaginam vreodată că o să am lângă mine. Iar despre Zeny nu pot să spun decât că este Universul nostru", a declarat Virgil, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro acum ceva timp.

Adelina Pestriţu, premieră absolută în România! Vedeta a purtat o rochie extravagantă, foarte frumoasă!

Citeste si: Adelina Pestriţu, dietă minune pentru vară! Vedeta îţi spune tot ce poţi să mănânci şi să bei ca să ai un corp perfect la plajă!

Ei bine, în urmă cu două zile, la petrecerea Viva, evenimentul monden al anului, care a reunit toată crema showbiz-ului mioritic, Adelina a fost, fără îndoială, una dintre apariţiile serii.

Vedeta a ales pentru acest party o rochie lungă, elegantă, divină, cu o despicătură extrem de provocatoare.

Trebuie să spunem că nu doar creaţia superbă a divei a atras toate privirile. Accesorizarea frumoasei brunete a fost inedită, o premieră în showbiz de fapt. Ade a purtat al doilea inel de logodnă...pe toc.

Citeste si: Surpriză pentru fanele Adelinei Pestriţu! Vedeta le-a împărtăşit secretul tenului ei perfect! Vezi care este!

Da...aţi citit corect, doamnelor şi domnilor. Adelina Pestriţu a optat pentru o pereche deosebită de sandale de la o casă de modă celebră, iar pe unul dintre tocuri a avut un inel de logodnă. Hmmm, simţim că încă nu ne credeţi! Atunci, să vă arătăm!

Galerie foto